Csomagtértálca ár

A csomagtértálca egy magasított peremmel ellátott, az autó csomagteréhez pontosan illeszkedő betét, melyet a gépkocsi gyári szőnyegére szoktak elhelyezni és rögzíteni. Egyaránt higiéniai és esztétikai szerepet is hordoz a csomagtértálca, hisz általa könnyebb megóvni a gépjármű csomagterének eredeti vagy újszerű állapotát, illetve a legtöbb esetben szebb látványt is nyújt, mint a kocsi eredeti szőnyege.


Az autók gyári szőnyegében jellemzően könnyűszerrel megragad a kosz, amelyet csak hosszadalmas és macerás, nehéz munkával lehet eltüntetni. A csomagtértálca erre a problémára nyújt egyszerű és kényelmes megoldást. Behelyezése egyszerű, a későbbiekben pedig akár egy mozdulattal eltávolítható, valamint tisztítása is könnyen elvégezhető.


Csomagtértálca vásárláskor is érdemes hosszútávban gondolkodni, ajánlatos a jobb minőségű, ám de árban mégis megengedhető, minőségi darabok közül választani. Nálunk e feltételek közül nem kell választania, hiszen a csomagtértálca ára garantáltan nem megy minőségének rovására!


Csomagtértálca árainkról részletesebben ide kattintva informálódhat.