Fizetés és szállítás

A rendelés leadásának menete:

Áruházunkban nem kötelező regisztrálni!

Amennyiben mégis regisztrálni szeretne azt érdemes megtenni a vásárlás előtt.

A vásárlást mindig a főoldalról kezdjük.

Elfogadjuk a feltételeket.

A főoldalon lévő kereső (4 db lenyíló ablak) használatával kiválasztjuk a megfelelő autótípust.

A típus kiválasztása után a kereső gombra kattintva a weboldal megmutatja az adott modellhez milyen termék való.

Nagyon kell figyelni a modellváltásoknál, amikor egyidőben és egyszerre, azonos évjárattal (ún. modellváltáskor) kapható a modell régi és új változata.

Ilyenkor mi nem látjuk az autót, csak a tulajdonos, így a téves típusismeretből eredő felelősség nem hárítható át felénk.

Előfordul, hogy több gyár termékeit tartjuk raktáron, de ezek mind megfelelőek az adott autóhoz.

Figyelni kell a megjegyzésre, mert fontos adatokat tartalmazhatnak.

Szövetszőnyeg esetén kérjük figyeljen arra hogy a szükséges paramétereket beállítsa,:

-anyag és szin,

-erősítés,

-rögzítési pont, patent, annak alakja és mérete,

-szegély kialakítása,szine.

Ezeken később nem lehet változtatni.

A kiválasztott terméket helyezze a kosárba.

A weboldalon feltüntetett termékekből tud vásárolni. Szőnyegeket csak a weboldalon feltüntetett formában árusítunk, garnitúrát nem bontunk meg,nem gyártunk és nem árusítunk csak egy darabot.

Miután végzett,a jobb felső sarokban található kosár gombra kattintva láthatja eddigi vásárlásait.

Kérjük ellenőrizze minden termék megfelelő-e.

Ezután kérjük pontosan töltse ki adatait.

Ezután pipálja ki az "Elfogadom és tudomásul vettem az ÁSZF feltételeit".

Kattintson a megrendelés elküldése gombra !

Ezennel elkészült.

Cégünktől alapesetben 2 db értesítést fog kapni.

A megrendelése után minden esetben egy automatikus rendszerüzenet érkezik a megadott email-címére a tájékoztatásul a megrendelt termékekről, és a végösszegről.

Ezt követően igazolják vissza kollégáink az árú összekészítését, vagy visszaigazolják raktári státuszát.

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap.

Személyes átvétel esetén minden esetben meg kell várni azt a visszaigazoló üzenetet, amelyben tájékoztatjuk a kedves vásárlót, hogy a megrendelt terméke elérhető a raktárunkon - tehát félretettük a számára. Az értesítés után 5 munkanapig vehető át telephelyünkön. Amennyiben valami oknál fogva később tudná átvenni, kérjük ezt a megadott elérhetőségünk valamelyikén jelezze.

Fizetési módok:

1.Készpénzben,vagy bankkártyával az áru üzlethelyiségben történő átvételekor.

Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Vásárló a Szolgáltató telephelyén fizeti meg a termék vételárát készpénzben vagy bankkártyával a Szolgáltató vagy megbízottja részére.Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség. A termék átvételére a Vásárló a fizetést követően jogosult.

2.Fizetés utánvétellel.

Amennyiben a Honlapon megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Vásárló a megrendelés végösszegét közvetlenül a futárnak teljesítse készpénzben.(Kivéve szövetszőnyeg)

3.Előre utalás bankszámlára.

A Vásárló a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató bankszámlájára banki átutalás útján. Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban a díjbekérő számát minden esetben szükséges feltünteti. Előre utalás esetén a Vásárló a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult.

Számla:

Szolgáltató a megrendelt termékek kiszállításakor vagy azt megelőzően Vásárló részére, a kifizetés igazolására, a termékkel együtt számlát ad.

Szállítás:

1. Személyes átvétellel az üzletben (Nincs szállítási díj)

2. Kiszállítás utánvéttel (GLS futárszolgálattal 2000 Ft szállítási költség, 30 kg súlyhatárig)

3. Kiszállítás előre utalással 30.000 Ft alatti vásárlás esetén ( GLS futárszolgálattal 2000 Ft szállítási költség, 30 kg súlyhatárig)

4. Kiszállítás előre utalással 30.000 Ft feletti vásárlás esetén (GLS futárszolgálattal ingyenes, 30 kg súlyhatárig)

Részletesebben átutalás esetén :

0 - 29.999 Ft

 • 0 - 30 kg          2000 Ft
 • 30 - 60 kg        4000 Ft
 • 60 - 1000 kg    6000 Ft

30.000 Ft - 1.000.000 Ft

 • 0 - 30 kg          0 Ft
 • 30 - 60 kg        2000 Ft
 • 60 - 1000 kg   4000 Ft

Részletesebben utánvét esetén :

0 - 29.999 Ft

 • 0 - 30 kg          2000 Ft
 • 30 - 60 kg        4000 Ft
 • 60 - 1000 kg    6000 Ft

30.000 Ft - 1.000.000 Ft

 • 0 - 30 kg         2000 Ft
 • 30 - 60 kg        4000 Ft
 • 60 - 1000 kg    6000 Ft

A Honlapon leadott rendelések kiszállítása a GLS-Hungária Kft futárszolgálattal történik az online rendelés során a Vásárló által megadott címre. A futárszolgálat hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben Vásárló ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Vásárló biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

Amennyiben a Vásárló a megjelölt időpontban nem tartózkodik az általa a rendelés során megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével a Vásárlónak lehetősége van a futárszolgálatnál új időpont megadására illetve egyeztetésére. A futárszolgálat további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását.

A futárszolgálat összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg az online vagy a telefonos egyeztetésnek megfelelően, azonban, ha a 2. kiszállítás is sikertelen – Vásárlónak felróható okból -, akkor a 3. kiszállítást a Szolgáltató csak akkor kísérli meg újból, ha a Vásárló a megrendelés ellenértékét átutalással Szolgáltató részére kifizette és a vételár a Szolgáltató számláján jóváírásra került.

5. MPL SZÁLLÍTÁS

A 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet (Postai kormányrendelet) módosítása alapján webáruházunk is biztosítja az egyetemes postai szolgáltatás igénybevételének a lehetőségét is vásárlóink számára a mindenkori általános postai díjszabás szerint.

A 2024. március 1-től érvényben lévő díjakat ezen e linken találja https://www.posta.hu/static/internet/download/Lapdijszabas_20240301-Hun-ONLINE.pdf

Csomagjaink az MPL Ászf-e szerint terjedelmesnek / és vagy törékenynek számítanak ami miatt a egyetemes MPL csomagok alapdíját 100- illetve, 75%-os pótdíj terheli. Az utánvét beszedési díja is extra szolgáltatásként feláras.

Mivel az MPL nem gyűjti be a csomagjainkat cégünk telephelyén, ezért azt személyesen kell beszállítsuk a postahivatalba. Ezt havi két alkalommal tudjuk megoldani. Ezért az MPL-lel történt házhozszállítás ideje a rendelés leadásától számítva jelentősen hosszabb időt vesz igénybe,pluszban ez nekünk is jelentős többlet költséggel jár, amiért külön díjat számolunk fe.l

Szállítási díjak Magyar Posta Logisztikával (MPL):

7-20 munkanap a rendelés leadásától számítva, a raktárkészlet erejétől függően.

Házhoz szállítás: Előre utalás esetén 5900 Ft+5000 Ft kezelési költség.

Postán maradó: Előre utalás esetén (az Ön által meghatározott postahivatalban) : 4575Ft+5000 Ft kezelési költség.

Az MPL-el való szállítást külön kell megjegyzésbe írni, és rendelési módtól függetlenül csak előreutalással tudjuk csak teljesíteni.

Csomaginformáció:

Telefonon: +36-1-767-8282

Interneten: www.posta.hu