Gumiszőnyeg

A gumiszőnyeg az autóban alapvető higiéniai szerepet tölt be, hiszen segítségével a sofőr és az utasok cipőjéről lekerülő kosz nem egyenesen az autó kárpitozott felületére tapad, így sokkal könnyebbé válik az autó belső terének tisztántartása.

A gumiszőnyeget alkalmazhatjuk a gépjármű csomagterében vagy rakterében is, itt is ugyanilyen hasznos funkciót tölt be. Méretpontos gumiszőnyegeink garantáltan szagtalan gumiból készülnek, így nem kell a kellemetlen gumiszag miatt aggódnunk, vagy hetekig szellőztetnünk az autót a vásárlás után.

Szőnyegeink anyagukban speciális összetétellel rendelkeznek, így ellenállnak a korróziónak, vagy akár a sós hólénak is. Különböző magasságú pereme miatt gumis felületén összegyűlik a víz, tehát nem engedi, hogy a nedvesség bejusson a szőnyeg alá.

Az általunk kínált gumiszőnyegeket jellemzi még, hogy több féle felületi mintázattal, bordázattal kaphatóak, amik által kevésbé lesz síkos a felületük, így az utasok lába nem csúszhat meg rajta. Mivel gumiszőnyegeinket méretpontosan gyártjuk le, így rögzítésük stabil és pontos, ezáltal használat közben a gumiszőnyeg biztosan nem fog elmozdulni a helyéről.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkeken érhetik el:

Méretpontos gumiszőnyeg |Teherautó gumiszőnyeg