Hótálca ár

A hótálca többnyire egy téli, szezonális kiegészítője az autónak, azonban más esős időszakokban is hasznos lehet, amikor nagy a sár az utcákon, vagy a terepen, így mindenképpen megéri hosszútávú beruházásként gondolni rá és tartós, minőségi darabot beszerezni. Az általunk kínált hótálca választékból elérhető áron, mégis minőségi alapanyagokból legyártott, kiváló ár-értékaránnyal rendelkező termékek közül válogathat.


A gumiszőnyeghez hasonlóan a hótálca is minden esetben szagtalanított gumiból készül. Legfontosabb tulajdonsága, amivel a hótálca többet nyújthat a gumiszőnyegnél az, hogy jóval magasabb peremmel rendelkezik, valamint a merevségének mértéke is különbözik. Esztétikus, rögzíthető, színe lehet fekete, bézs vagy világosszürke.


Ezáltal a magasított peremnek köszönhetően a latyakos, havas időszakok idején a hótálca megtartja a cipőről nagyobb mennyiségben leolvadó havat, latyakot az erre kialakított felület mélyedésében. Az általunk elérhető hótálca kínálat darabjai egytől-egyig méretpontosan készülnek el, így minden autóba pontosan illő és rögzíthető darabokat tudunk biztosítani, ráadásul teljes mértékben korrekt, elérhető áron.


Hótálca árainkat és választékunkat az alábbi linkre kattintva érheti el.