Méretpontos csomagtértálca

Csakugyan, mint például a gumiszőnyeg vásárlásakor, a csomagtértálca vételekor is érdemes odafigyelni, hogy a megfelelő méretre gyártott termék kerüljön beszerzésre, hogy biztosan megfelelően és pontosan illeszkedjen az autóba a megvásárolt csomagtértálca. Ezért érdemes inkább olyan helyen vásárolni, ahol garantált, hogy a méretpontos csomagtértálca különösen precíz méretpontossággal van legyártva, kifejezetten az adott típusú gépjárműhöz.

A csomagtértálca egy magasított peremmel ellátott, az autó csomagteréhez pontosan illeszkedő méretpontos betét, melyet a gépkocsi gyári szőnyegére szoktak elhelyezni és rögzíteni. Egyaránt higiéniai és esztétikai szerepet is hordoz a méretpontos csomagtértálca, hisz általa könnyebb megóvni a gépjármű csomagterének eredeti vagy újszerű állapotát, illetve a legtöbb esetben szebb látványt is nyújt, mint a kocsi eredeti szőnyege.

Az autók gyári szőnyegében jellemzően könnyűszerrel megragad a kosz, amelyet csak hosszadalmas és macerás, nehéz munkával lehet eltüntetni. A méretpontos csomagtértálca erre a problémára nyújt egyszerű és kényelmes megoldást.

Webáruházunkban többek között az alábbi márkák méretpontos csomagtértálcái közül válogathat:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Lada, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Range Rover, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Univerzális Csomagtértálca, Volkswagen, Volvo

Méretpontos csomagtértálcáinkat ide kattintva érheti el!